Valamikor volt az MDF-SZDSZ-MSZMP Paktum…
(Titkosítva van . így nem láthatja senki…
Sokan már nem is hisznek a létezésében…)
Ez biztosította a rendszerváltás csendességét és az elszámoltatások elmaradását…..
Aztán ezek a pártok eltűntek a politika kiszámíthatatlan harcai következtében – de megjelent egy új liberális ifjúsági párt…..Vezetője a szoc. rendszerben Amerikában tanult a Soros-alapítvány jóvoltáből… Nagyon jó kapcsolatai lehettek…. Majd hamarosan feltűnt a baloldalon egy másik KISZ-es…. Elismerték egymást mint jó szakemberek… A baloldal embere a Horn -kormány alatt milliárdos vagyont halmozott fel egy eladott panellakás árából…. Aztán a két posztkommunista által vezetett párt sokáig váltogatta egymász az ország vezetésében…. Harcoltak egymással – de többször megsegítették egymást… Termelték ki a maguk milliárdos holdudvarát…. Az ország pedig szegényedett. Megjelent a minimálbér, ami mindig a létminimum határán mozgott és ez determinálta a szoc idők “megélsz, de épp hogy csak” rendszerét…. A jobboldali nyerésekor kétharmaddál módosította a választási törvényt igy látszólag bebetonozta magát a kormányzásba…. A baloldal kezdett szétesni… Meglepő módon a nyerő helyzetben levő miniszterelmök kijelentette, hogy meg kell menteni a baloldalt mert ellenzék nélkül maradnak…. Pedig ekkor kezdett megerősödni Jobbik, mely ellen a liberálisból lett polgári, majd a polgáriból lett nemzeti-keresztény, valamint az összes baloldali párt együttes mocskolódó kampányt indított….
Ez ismét egy háttérpaktumot feletételez…
Amennyiben ez az elmélet beigazolódik, unokáink valamikor tisztán fogják látni, hogy az egyik ellen a másikra szavazások meghatározták a bipolaritást… Mindegy melyik van hatalmon a politikájuk folytatódik…Egyedül nekik van politikai gyakorlatuk, a magyar ember pedig inkább választ egy biztos rosszat a bizonytalannál… Mert egyet leváltani nem érdemes….
Figyelembe kell venni azt is, hogy ennek a két pártnak nem szavazói – hanem “hívei” vannak… Akiknek a szavazata biztos és megváltozhatatlan…. Aztán – ha igazam van – mire az átlagemberek többsége “megvilágosodik”… az ország nagy része ezek birtokában lesz és elmondhatják, hogy a gazdasági és a politikai hatalom szabadon cserélgethető – mert mindig gyarapítja egymást..!!!

a

Hozzászólások lezárása.


Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  2020. július
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031