Olvastam egy könyvet az EU gender ideológiájáról…. Félelmetes, hogy a szexuális aberrációk elleni tiltakozás törvénybe ütközik egyes államokban. Mindezt az emberi jogok szent nevében… Talán el kellene gondolkodni azon, hogy mi a normális.

Fiatal korunkban – abban az átkosban – a rendszer és az ideológia ránk kényszerített különböző dolgokat, melyek nem voltak a mi gondolataink. Mégis az ismerőseim többségének az a véleménye, hogy a jelenlegi ideológiával kapcsolatos törvények többet rombolnak az ember lelkivilágában, mint a kommunizmus. Volt aki nem mert elmenni saját falujában a misére, elment a szomszéd faluban. Nem szabadott kártyázni, mert az tiltott szerencsejátéknak minősült. Nem szabadott szólni a párt ellen. Ellenben azt soha nem mondta neki senki, hogy minden emberi, isteni és természeti törvénynek ellentmondó dolgokat szeressen.

Eszembe jut egy régi vicc:

Józsi bácsit elfogják a határon….

Beviszik kihallgatásra, mit az öreg türelemmel visel.

Kérdésre, hogy hova akart menni, azt válaszolja, hogy menekül….

Mi elől, hisz maga párttag és senki nem üldözi.

Mondja az öreg, hogy a homoszexualitás miatt.

No menjen a fenébe, hisz felesége van és három szép gyereke.

Mire az öreg:  Tudják valamikor büntették…. aztán csak tiltották…. Most el kell fogadni…. de nem fogom megvárni, míg kötelezővé teszik!

No valahol itt tartunk ezzel az Unióval…. Milyen érdekek mozoghatnak itt a háttérben? Demoralizálni akarják valakik a társadalmat? Ez a legegyszerűbb módja.

Gondoljunk csak bele, hogy más egyéb esetekben hogyan reagálna az átlagember olyan dolgokra, ami nem természetes.

Kezdjük talán a tisztálkodással….

Az ugye normális, hogy rendszeresen mosakszunk…….

Viszont vannak akik nem….. ami kellemetlen a körülötte levők orrára.

Egyszer csak hoznak egy törvényt, hogy diszkrimináció, ezt szóvá tenni…

Aztán egy olyat, hogy ezt el kell fogadni és a büdöseket nem szabad büdösnek nevezni, főként akkor nem mikor felvonulást tartanak társadalmi kirekesztettségük miatt….. Aztán börtönnel fenyegetik azt aki fintorogni mer….

Lassan oda jutunk, hogy a normális embereknek kell kimenni az utcára tüntetni – ami röhejes lenne – hogy mi is létezünk, nekünk is vannak jogaink.

Ne értsen senki félre…. Nem az a bajom, hogy vannak ilyen emberek….. Az a baj, hogy ezt az utcára viszik, iskolákban akarják oktatni, olyan emberek csemetéinek, kiknek családjában magasabb szinten működik az erkölcs.

Isten óvja a normális embereket!

a

Hozzászólások lezárása.


Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  2020. július
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031