Szólíthatnálak úgy is, hogy “Édes Keresztfiam” de ez nem lenne éppen büszkeségre okot adó kapcsolat az én részemről…. Ugyanis itt nálunk Zalában ezt a félig rokoni kapcsolatot nem csak egyházi szertartások szereplőjeként, hanem egy tisztességes nyakleves következményeként is össze lehet hozni.

Ebből és a pofon következményeként létrejött csillagok állásából valószínűleg rájöttél, hogy nem otthon vagy…. Mint ahogy az irataidból én is, hogy messziről jöttél…

Ezért tájékoztatlak, hogy errefelé általában tisztességes, becsületes és segítőkész emberek laknak. Általában, mert itt is vannak hozzád hasonlók…. Ezen becsületes emberek jellemén csak egy módon tudsz változtatni – hogy hülyének nézed őket…. Nos ekkor némileg változik a dolog – gorombák lesznek… és csak veled.

Azt is elmondanám, hogy errefelé az a szokás, hogy a normál embertársi tisztelet mellett, tiszteljük az idősebbeket. Nem mintha öregnek érezném magam – és ezt a pofon is igazolta – de azért a te megélt időd talán valamivel a harmada felett van az enyémnek.  Ez is elmélkedésre érdemes azon tekintetben,  hogy viselkedésed hiányosságai mennyiben determinálták fájdalmas tapasztalatszerzésedet a helyi csillagok járásában.

Arra is megkérnélek, hogy az eset tapasztalatait oszd meg valószínűleg nem éppen tiszteletre méltó baráti körödben… Már csak a további hasonló esetek megelőzése végett…

Aztán ha lehet, ne nevezz engem rasszistának…. ugyanis a bőröd színe nem érdekel…

L. B.

a

Hozzászólások lezárása.


Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  2020. július
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031