Létezik egy kétélű kard….

Lehet vele mindkét oldalra vágni… még magunk felé is, ha rosszul fogjuk….

Valami ilyen a cigányság kérdése is…. Többnyire mindenki tisztában van a problémák nagy részével. Persze sajátos szemszögből….

Van egy cigány barátom….

Néha elbeszélgetünk ezekről a dolgokról is.

A dolog egyik összetevője. hogy a cigányság egy részének nincs munkája. A másik, hogy nincs végzettsége.

Aztán hogy lopnak, rabolnak.  Mert mindenre képes az ember, ha nincs mit enni.

Aztán vannak gazemberek is…. Mindkét oldalon

Vannak sajátos bűnözési formák és elkövetési módok. Világos, hogy egy analfabéta nem sikkasztásért fog börtönbe kerülni…..

Ám léteznek olyan rétegek, sajnos etnikai jellemzőkkel, kiknek sajátosságai vannak…. Említeném itt a magukat megvédeni nem képes idős emberek elleni – sokszor gyilkosságig menő – oktalan erőszakot, melyet még egy ragadozó is csak zsákmányoláskor alkalmaz…. ( mai szóval . öregezés) Barátom azt mondja – ezek nem emberek.

Viszont beszélnek sokan a rasszizmusról…. ami ugyebár szintén létezik és indulatokat szül…. a másik oldalon. Tehát a klasszikus helyzet – minden összefügg mindennel…..

Indulatok félelmek irányítanak morálisan alul levő embereket és a kívülálló gondolkodó ember csodálkozik, hogy mi fog itt történni… Háború?? Egy háborúban nem lesznek kívülállók… még a csodálkozókból sem…. Egy háborúnak, hacsak nem a hazáját védi az ember – ami az egyetlen oka az ellenségképnek – általában csak áldozatai vannak. No meg kirobbantói, kikből nagyon ritkán lesznek áldozatok.

Felvetődik egy kérdés… kinek az érdeke ez? Az emberi jogok szent nevében hagyni, hogy egy generációk óta bűnöző család, újabb bűnözőket neveljen a jövő nemzedékének? Esetleg törvényi szinten beleavatkozni és tisztességes nevelőknél elhelyezve, embert faragni a következő generációból?

Aztán itt van még a kettős mérce kérdése: Az írás végén található videóból egyértelmű ennek néhány vonzata. Mert van negatív és pozitív diszkrimináció is…. Mindkettő egyformán káros egy társadalomra. Az egyenlőség, azt jelenti, hogy mindenki egyenlő…. ha vannak egyenlőbbek, akkor már valaki hátrányt szenved. Persze egy bizonyos morális szint felett működik csak az a gondolkodás, hogy az ember észrevegye a pozitív diszkriminációt akkor is, ha abból neki származik előnye. Hátrány esetén minden világos, nyilvánvaló és jogos a visítás…

Globalista álliberalizmus korát éljük…. egyesek ezt nevezik relativizmusnak. Lényege, hogy nincsenek egyértelmű, tényszerű megállapítások, hanem a szabadság nevében mindenkinek joga van mindent úgy látni, ahogy akarja, minek egyértelmű következménye a morális káosz. Lesz-e ebből kiút?

Mindenesetre az Úristen adjon a választóknak és a törvényhozóknak bölcsességet.

a

Hozzászólások lezárása.


Legutóbbi hozzászólások
  Kategóriák
  2021. január
  h K s c p s v
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031